Maak uw stembureaus coronaproof

Wij bieden verschillende producten om de stembureaus in uw gemeente coronaproof te maken. We hebben oplossingen voor verschillende tafelopstellingen. Wilt u een andere tafelopstelling? Laat het ons weten en we maken een offerte voor u.

Voordelen van bestellen bij plexiglas-scherm.nl

- Eenvoudig te monteren
- Kant-en-klare pakketten, verpakt per stembureau
- Levering van pakketten op één adres = gratis
- Alle materialen zijn herbruikbaar voor de volgende verkiezingen

Verschillende pakketten kuchschermen

We bieden pakketten met kuchschermen voor verschillende opstellingen in het stembureau. In stembureaus zitten 3 of 4 leden achter een tafel. In onze pakketten zitten schermen die tussen de stembureauleden worden geplaatst (de zgn tussenschermen) en schermen tussen de leden en de kiezers (de zgn stembureauschermen). De beide schermen zijn ook los te verkrijgen, dus u kunt ook uw eigen pakketten samenstellen.

stembureauscherm-elkestemteltkopie.jpg


stembureau kuchscherm 2 personenstembureau kuchschermen 3 personenDesinfectiezuilen met "elke stem telt" logo

Deze No Touch desinfectie dispenser op witte of zwarte zuil is een krachtig middel om er samen voor te zorgen dat de hygiëne maatregelen makkelijk worden nageleefd en dat daarnaast de communicatie met stemmers en of vrijwilligers verbeterd. Speciaal voorzien van een "elke stem telt" logo.

Stickers voor duidelijke communicatie

Raam en vloerstickers voor duidelijke communicatie over de richtlijnen.

Maatwerk

Naast de standaard maken die wij verkopen, kunnen wij ook kuchschermen op maat maken. Onze standaard formaten zijn: 60x80, 60x100, 60x120, 80x80, 80x90, 80x100 en 80x120 cm. Zit de geschikte maat er niet voor je bij? Dan maken wij het kkuchscherm graag op maat voor jou.

Heb je vragen over onze stembureau producten?

Neem contact met ons op als je vragen hebt of een maatoplossing wil. Bij ons is veel mogelijk, dus bel of mail ons gerust.