Plexiglas op maat

Het plexiglas op maat is dé oplossing om je personeel en klanten te beschermen tegen het coronavirus en andere virussen. Het plexiglas op maat is ideaal voor onder andere kassa’s, supermarkten, apotheken, afhaalrestaurants, nagelstudio’s. Het materiaal dat wij gebruiken is 2 keer zo licht én 30 keer zo sterk dan gewoon glas.

De staande plexiglas schermen worden geleverd inclusief voetjes om ze neer te kunnen zetten. De hangende plexiglas schermen worden zonder ophangdraden geleverd. Deze kun je hier bestellen.

Soorten plexiglas op maat

Plexiglas hebben wij in alle maten want bij ons is maatwerk mogelijk. Wij maken alle plexiglas schermen zelf, dus als je een specifieke formaten nodig heeft kun je bij ons terecht.

Wij bieden staande en hangende plexiglas op maat aan. Het hangend plexiglas scherm is zowel horizontaal als verticaal te gebruiken doordat ze voorzien zijn van 4 boorgaten. De staande plexiglas schermen worden geleverd met voetjes om hem neer te zetten. Deze zijn verkrijgbaar met of zonder uitsparing.

Beide schermen bieden wij aan in veel formaten maar het is ook mogelijk om een plexiglas op maat te laten maken.

Bekijk hieronder de standaard maten die wij op voorraad hebben:

Waar kunnen de plexiglas schermen gebruikt worden?

De plexiglas schermen zijn op maat te verkrijgen waardoor ze breed inzetbaar zijn. De plexiglas schermen zijn ideaal te gebruiken in onder andere kassa’s, supermarkten, apotheken, afhaalrestaurants, tankstations, postkantoren, tandartspraktijken, kapsalons, huisartspraktijken, ziekenhuisbalies, sportscholen, bioscopen, nagelstudio’s en meer. Met de plexiglas schermen bescherm je jouw personeel en klanten tegen direct besmettingscontact en kun je de productie op gang houden.

Het bevestigen van de plexiglas schermen

De plexiglas schermen zijn gemakkelijk te bevestigen aan het (systeem)plafond. Voor het plafond hebben we ophangdraden met een compact en vierkant ophangsysteem. Het plexiglas scherm kan aan systeemplafond worden bevestigd met het ophangdraad voorzien van een lus. De ophangdraden zijn 150 cm maar dit kan je zelf inkorten.

Onderhoud

De plexiglas schermen zijn gemakkelijk te onderhouden met de Burnus antistatische kunststofreiniger. De antistatische kunststofreiniger van Burnus zijn speciaal voor het reinigen van kunststof, plexiglas, glas, autolak en andere gladde oppervlaktes. Het kan gebruikt worden voor alle kunststof producten en huishoudelijke apparaten in de industrie, kantoren of privé. Bijvoorbeeld voor het reinigen van computers, dashboards, tuinmeubelen, beursstands, winkeldisplays, badkuipen, caravan en elektrische apparaten, beursstand materiaal, cd’s, kunststof baden en keukens.

Het plexiglas scherm krasvrij reinigen gebeurt door eerst met water alle grove vuil zoals zand te verwijderen. Zo voorkom je dat wanneer je gaat reinigen met de Burnus het vuil door de draaiende bewegingen krassen maakt. Gebruik geen schuursponsen of reinigingsdoekjes met harde vezels. Gebruik de speciale doek van Burnus of een doek die niet pluizig is. Reinig de plexiglas schermen met een niet druipende poetsdoek in alle richtingen en laat gewoon drogen zodat er een antistatische film vormt.

Vragen over het plexiglas op maat laten maken?

Wij maken alle plexiglas schermen zelf, dus als je specifieke formaten nodig hebt kun je bij ons terecht. De plexiglas schermen hebben eerlijke prijzen. Neem contact met ons op als je vragen hebt over het plexiglas op maat laten maken, wij helpen je graag!