Bent u op zoek naar plexiglas scherm om je personeel of klanten te beschermen tegen het coronavirus en andere virussen? Wij bieden staande en hangende plexiglas schermen aan en daarnaast ook plexiglas schermen op maat.

Soorten plexiglas schermen

Voordat u een plexiglas scherm besteld, kunt u kiezen uit hangende en staande plexiglas schermen. Het hangende plexiglas scherm is zowel horizontaal als verticaal te gebruiken, doordat ze zijn voorzien van 4 boorgaten. De hangende plexiglas schermen kunnen bevestigd worden met ophangdraden, deze kun je hier bestellen. De staande plexiglas schermen worden geleverd met voetjes om hem neer te kunnen zetten. Deze zijn verkrijgbaar met of zonder uitsparing en met extra uitsparing. Beide plexiglas schermen bieden wij aan in veel formaten maar het is ook mogelijk om een plexiglas op maat te laten maken.

Hieronder kunt u de standaard plexiglas scherm maten zien:

Waar kunnen de plexiglas schermen gebruikt worden?

De plexiglas schermen zijn breed inzetbaar omdat wij ze aanbieden in alle soorten en maten. Zo kunt u ze gebruiken in winkels, tankstations, apotheken, kantoren, schoonheidssalons, tandartspraktijken, supermarkten, kapsalons, huisartspraktijken, sportscholen, bioscopen, nagelstudio's, afhaalrestaurants en meer. De plexiglas schermen zijn een uitkomst om jouw personeel en klanten te beschermen tegen direct besmettingscontact en je kunt de productie op gang houden.

Hoe kan een plexiglas scherm bevestigd worden?

Om de plexiglas schermen te kunnen bevestigen hebben we verschillende ophangdraden. Voor het plafond hebben we ophangdraden met een compact en vierkant ophangsysteem. Aan het systeemplafond kan het worden bevestigd met ophangdraad voorzien van een lus. De ophangdraden zijn 150 cm maar deze kan je zelf inkorten.

Hoe kan ik plexiglas het beste onderhouden?

De plexiglas schermen zijn gemakkelijk te onderhouden met de Burnus antistatische kunststofreiniger. De antistatische kunststofreiniger van Burnus is speciaal voor het reinigen van kunststof, plexiglas, glas, autolak en andere gladde oppervlaktes. Burnus kan gebruikt worden voor alle kunststof producten en huishoudelijke apparaten in de industrie, kantoren of privé. Bijvoorbeeld voor het reinigen van computerschermen, dashboards, tuinmeubelen, beursstands, winkeldisplays, badkuipen, elektrische apparaten, cd's, kunststof baden en keukens.

Het plexiglas scherm krasvrij reinigen gebeurt door eerst met water alle grove vuil zoals zand te verwijderen. Zo voorkom je dat wanneer je gaat reinigen met de Burnus, het vuil door de draaiende bewegingen krassen maakt. Gebruik geen schuursponsen of reinigingsdoekjes met harde vezels. Gebruik de speciale doek van Burnus of een doek die niet pluizig is. Reinig de plexiglas schermen met een niet druipende poetsdoek in alle richtingen en laat gewoon drogen zodat er een antistatische film vormt.

Vragen over het plexiglas bestellen?

Heb je vragen over het bestellen van het plexiglas? Als je specifieke maten nodig hebt, kun je bij ons terecht. De plexiglas schermen hebben eerlijke prijzen. Neem contact met ons op als je vragen hebt over het plexiglas bestellen, wij helpen je graag!