Kassascherm

Het kassascherm dient als bescherming tussen klant en werknemer. Het kassascherm van plexiglas kun je neerzetten of ophangen als hygiëneafscherming hiermee voorkom je besmettingen. Het is gemaakt van plexiglas, plexiglas is 2 keer zo licht én 30 keer zo sterk dan gewoon glas.

Verschillende soorten kassaschermen

Kassaschermen hebben wij in verschillende soorten. Je kunt bij ons terecht voor staande en hangende kassaschermen. De staande kassaschermen bieden wij aan met en zonder uitsparing. De staande kassaschermen met uitsparing zijn te gebruiken voor onder andere kassa's bij supermarkten, apotheken afhaalrestaurants. De kassaschermen met uitsparing zijn ook verkrijgbaar in met extra grote uitsparing, dé oplossing voor nagelstudio's en manicures. De hangende kassaschermen zijn ideaal om te gebruiken bij kassa's, tussen bureaus, apotheken, juweliers, tankstations, bioscopen, sportscholen en meer.

Bekijk hieronder de standaard maten kassaschermen die wij op voorraad hebben:

Het kassascherm bevestigen

Het kassascherm is makkelijk te bevestigen aan het (systeem)plafond met het ophangsysteem. De ophangdraden zijn van 150 cm, deze kun je zelf op maat inkorten om op de juiste hoogte te bevestigen. De ophangdraden voor het plafond worden geleverd met een compact en vierkant ophangsysteem om aan je plafond te bevestigen. De ophangdraden voor systeemplafonds zijn voorzien van een lus en worden geleverd met haken om het kassascherm aan het systeemplafond te bevestigen.

Maatwerk

Naast de standaard maken die wij verkopen, kunnen wij ook kassaschermen op maat maken. Onze standaard formaten zijn: 60x80, 60x100, 60x120, 80x80, 80x90, 80x100 en 80x120 cm. Zit de geschikte maat er niet voor je bij? Dan maken wij het kassascherm graag op maat voor jou.

Hoe kun je het plexiglas onderhouden?

Om de kassaschermen netjes te houden verkopen wij Burnus antistatische kunststofreiniger speciaal voor het reinigen van kunststof plexiglas, glas, autolak en andere gladde oppervlaktes. Burnus antistatische kunststofreiniger voorkomt elektrische lading op het kassascherm en daardoor vermindert het aantrekken van stof. Dit scheelt je vaak stof af te vegen. Het reinigen van grote oppervlaktes doe je door eerst met water alle grove vuil zoals zand te verwijderen. Zo voorkom je dat wanneer u gaat reinigen met de Burnus kunststofreiniger, het vuil door de draaiende bewegingen krassen maakt. Wij raden het af om schuursponsen of reinigingsdoekjes met harde vezels te gebruiken. Gebruik de speciale doek van Burnus of een doek die niet pluizig is. Reinig vervolgens met een niet druipende poetsdoek in alle richtingen en laat gewoon drogen zodat er een antistatische film vormt.

Heb je vragen over het kassascherm?

Neem contact met ons op als je vragen hebt over het kassascherm of als je graag een kassascherm op maat wil. Bij ons is veel mogelijk, dus bel of mail ons gerust.