Bureauscherm

Bureauschermen van plexiglas zijn de oplossing om te kunnen samenwerken binnen 1.5 meter. De bureauschermen voorkomen direct besmettingscontact tussen je werknemers. Het bureauscherm van plexiglas kan worden neergezet of opgehangen als hygiëneafscherming. Het bureauscherm is gemaakt van plexiglas, plexiglas is 2 keer zo licht én 30 keer zo sterk dan gewoon glas.

Vele soorten bureauschermen

Bureauschermen zijn er bij ons in verschillende soorten te verkrijgen. Wij bieden staande en hangende bureauschermen aan. Bij de staande bureauschermen kun je kiezen uit een hangend scherm met of zonder uitsparing. De staande bureauschermen met uitsparing zijn te gebruiken om tussen de werknemers te plaatsen. De bureauschermen met extra grote uitsparing zijn dé oplossing voor productiemedewerkers die werken aan de lopende band. De hangende bureauschermen zijn ideaal te gebruiken bij grotere bureaus en werkplekken. Twijfel je welk bureauschermen het beste is bij jouw werkplek? Bekijk hieronder de producten of neem contact met ons op, wij adviseren je graag.

Maatwerk

De bureauschermen kunnen wij naast onze standaard ook op maat maken. Onze standaard afmetingen zijn: 60x80, 60x100, 60x120, 80x80, 80x90, 80x100, 80x120, 100x100 en 100x150. Zit de geschikte maat niet tussen onze standaard maten? Wij maken het bureauscherm op maat voor je.

Hoe kun je het bureauscherm bevestigen?

Aan het (systeem)plafond kan het bureauscherm gemakkelijk bevestigd met het ophangsysteem. De ophangdraden hiervan zijn 150 cm maar deze kun je zelf op maat inkorten om op de juiste hoogte te kunnen bevestigen. De ophangdraden voor het plafond worden geleverd met een compact en vierkant ophangsysteem om aan je plafond te bevestigen. De ophangdraden voor systeemplafonds zijn voorzien van een lus en worden geleverd met haken om het bureauscherm aan het systeemplafond te bevestigen.

Hoe moet het bureauscherm onderhouden worden?

Het bureauscherm kun je onderhouden met Burnus, dat is een antistatische kunststofreiniger speciaal voor het reinigen van kunststof plexiglas, glas, autolak en andere gladde oppervlaktes. Burnus antistatische kunststofreiniger voorkomt elektrische lading op het bureauscherm en daardoor vermindert het aantrekken van stof. Dit scheelt je vaak stof af te vegen. Het reinigen van grote oppervlaktes doe je door eerst met water alle grove vuil zoals zand te verwijderen. Zo voorkomt het dat wanneer je gaat reinigen met de Burnus kunststofreiniger, het vuil door de draaiende bewegingen krassen maakt. Wij raden het af om schuursponsen of reinigingsdoekjes met harde vezels te gebruiken. Gebruik de speciale doek van Burnus of een doek die niet pluizig is. Reinig vervolgens met een niet druipende poetsdoek in alle richtingen en laat gewoon drogen zodat er een antistatische film vormt.

Heeft u vragen over het bureauscherm?

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt over het bureauscherm of als je graag een bureauscherm op maat wil. Bij ons is veel mogelijk, dus bel of mail ons gerust.

MBD07812.jpg